Nettbutikk - endelig!

Endelig er nettbutikken på plass! Mange har etterlyst en oversiktlig måte å handle på hos Gylver Art. Utvalget av arbeider til en ok gave-pris vokser stadig, og i nettbutikken finner du den mest komplette oversikten.

Kunstkort og gavepapir

Hei alle. Årets små nyheter er klar for utsendelse! 3 kolleksjoner med kunstkort, 9 stk kort med konvolutter i gaveeske (299,-) Nytt i år er Urban Nature, 2 kolleksjoner med gavepapir, 6 store ark i hver med mønstre fra byens parker og grøftekanter (220,-)

2018!

2018 handler om en ting for meg; Marienlyst skole. Som en av fire kunstnere ble jeg invitert til å presentere meg selv og mine arbeider for Kulturetaten i Oslo kommune, her er utvalgets begrunnelse for valg av kunstner:

Kjære kunstnere, 

Etter en arbeidsprosess har kunstutvalget nå vedtatt å gi oppdraget til Lars Kristian Gylver med følgende begrunnelse:

Gylvers arbeider har høy grad av håndverksmessig utførelse, og mange av ideene bygger enten på geometri og matematikk, eller på naturgitte prosesser. 
Dette fanget kunstutvalgets medlemmer som fant den naturvitenskapelige innfallsvinkel særlig interessant i skolesammenheng. Natur er en kilde til inspirasjon i Lars Kristians arbeider. 
Han tar utgangspunkt i detaljer og mønstre i naturen og gir detaljene et tredimensjonalt formsvar. Hans signatur er talløse repetisjoner av vitenskapelige enkeltelementer. 
Kunstutvalget tror Gylver vil kunne engasjere målgruppen for kunsten og gjennom hans ideer for medvirkning skape engasjement og tverrfaglig forståelse for sammenhenger mellom kunst, håndverk, vitenskap og estetikk. 

Vi takker for fine dialogmøter og håper våre veier snart krysses igjen.

På vegne av kunstutvalget.

Her er aulaveggen i skolegården for ungdomsskolen på Marienlyst. Mitt største lerret til nå - 130m2!

Her er aulaveggen i skolegården for ungdomsskolen på Marienlyst. Mitt største lerret til nå - 130m2!

Travelt 2017!

2017 tegner til å bli et travelt år. 5 utstillinger er booket så langt.

4. mars: Skedsmo Kunstforening

27. april: Modum Kunstforening

6. mai: Bærum Kunstforening

1. juli: Svolvær Kunstforening

September: Søgne Kunstlag

Desember: Julesalong Bærum Kunstforening

Harmonografen er i gang!

På Fornebu, i det gamle administrasjonsbygget til SAS, har jeg endelig fått bygget min 15 meter høye pendeltegner; Harmonografen. Den fungerer akkurat så bra som jeg hadde håpet, kanskje enda bedre. Filmen ligger på forsiden. Harmonografiene den produserer skal brukes som utgangspunkt for arbeider som vises på Bærum Kunstforening i mai 2017.

Utstilling Cafeteatret

16. november åpner jeg utstilling på Cafeteatret, en av Oslos mest innovative scener. Hollendergata 8 - velkommen!

Utstilling i Farsund

4. juli - 7. august stiller jeg ut i Galleri Tollboden i Farsund. Velkommen!

Reportasje i Kunst 3/2016

Bred reportasje om mitt arbeide er ute nå, i Nordens ledende kunstmagasin Kunst. 

Utstilling i Stockholm

11. februar åpner jeg utstilling i Stockholm på Galleri SO STOCKHOLM. "Exploring Patterns" skal presenteres i forbindelse med Stockholm Furniture Fair, Skandinavias største mønstring av design/interiør. Er dere forbi så kom gjerne innom!

Juleutstilling Galleri Arctandria

Jeg deltar på Galleri Arctandria sin juleutstilling 15. - 23. desember med 4 arbeider. Frognerveien 4 v/ Solli Plass. Velkommen!